YEMİN EDİYORUM BOŞA ZAMAN HARCIYORUM

Yok agacım ben anlamıyorum böyle kaliteli yazıp boktan spiritüel satanizm blogspotlarının beni geçmesine anlam veremiyorum. Google amcanın nasıl bir algoritması varsa beni sayfa olarak gerilere atıyor. Belki de webmasterlik hatası yapmışımdır makale eklerken ilk zamanlar etikete çok önem vermiştim bu yüzden de düşmüş olabilirim. Her neyse sözün özü motivasyonum yok. Zaten son 2 makaleyi bile sosyal medyada paylaşmadım. İlk bu işe girerken sabır gerektiğini biliyordum ama o herifler de yeni açmış blogu uyduruk o kadar bilgisiz makaleler yazmışlar ki ona rağmen beni tokatlamışlar. :)) Beni destekleyen herkese teşekkür ederim ama dediğim gibi hevesim kalmadı, google adsense alırsam belki yeniden yazmaya başlarım. Ben bu işe başlarken para kazanma maksadıyla başlamadım.  Ama şuan o raddeye geldim. Hernekadar ziyaretçi anlamında biraz tatmin olmuş olsamda, destek mesajları alsam da istediğim kelimelerde uzun süre beklememe rağmen sonuç alamayınca bu karara vardım. Aylar sonra adsensem onaylanırsa dediğim gibi yeniden başlarım. Fakat parayla yazınca kalite yerlere düşer, hem size hem bana yazık. İçimde bir istek kalmadı sözün özü. Ara ara siteyi kontrol ederim. İnsanların aptal ve gerizekalı olması, (Bu siteye girmek yerine spiritüel palavra saçan sitelere girmesi) google amcanın tuhaf algoritmasına binbir füze atayım. :) Gerçekten araşırmayı, sorgulamayı başarmış akıllı insanlara Sevgiler saygılar. Onlar kendini biliyor.




Yorumlar

  1. Ulan tam satanist oluyorum ışığa doğru koşuyorum derken hop bıraktın. Neyse parası verelim kardeşim. Mehdi gibi adamsın. Fakirlikten hak dini anlatmayı bıraktı dedirtmem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah güzel yorumun için sağol kanka. Toplum böylesine aptalken, aklını kullanamayan beyin fakiriyken, ille de dogma illede tanrı ille metafizik diye ağlarken pek optimist kalamıyorum. Nerde amına koyduğumun palavracıları var insanlar oraya akın ediyor. Oraya akın ettiklerinde de benim site taa gidiyor bilmem kaçıncı sayfaya. Hayır yani yazdıkları yazıya bakıyorum yazmak için yazmışlar, ne bilgi var ne seo bir halt yok. Benim önümdeler çünkü ziyaretçi olarak fark atmışlar. Neden fark atmışlar? Toplum mal. İslamdan kurtulup başka bir din seçip yine teist yada politeist oluyorlar gerizekalılar. Şu new age dinlerine olan talebi sana anlatamam. Yıl olmuş 2020 hala o pdflere inanan var, pornolarda göremeyeceğimiz kadınları veya erkekleri bize helal kılan, cinsel ilişki yaşayın diyen şeytana inananlar var. Her neyse fazla kendime odaklanarak yazdım yorumu kusura bakma. Satanizmi anlamak için İngilizce şart. 3-5 düşünceye takılmaman için bunu yapmak zorundasın. İçlerine girdiklerinde (araştırdığında, insanlarla konuştuğunda) oha anasının amı bu nasıl düşünce lan diye şaşırabilirsin. Neler neler var. Bu sana çok iyi gelir. Üstelik bonus olarak satanizmi kedi kesme sanan tayfadan üstün olursun ve götünle gülersin onlara. Zaten şuan bile gülebilirsin bu bilgilerle ama yetmez dahada bilgi lazım. Tabi bu senin seçimin ama satanizm için türkçe kaynaklara maruz kalmak çoğunlukla insanın beynini bloke ediyor. Kendim ve 1-2 kişi hariç ki onlar da maalesef düzenli olarak yazmayı bırakmış kişi harici site göremedim. Kanka dediğim gibi bu siteye başlarken bir hedefim vardı sıralamada milletin içinden geçmek. Sonuç ise hüsran. İnstagramdan birsürü dm geliyor ama makale okumuyorlar. Onları okusalar sorularının cevapları çözülecek. Kitlem de yanlış istediğim kitleye erişemedim. Anlayan az buçuk kişi var. Adsense butonu açıldığında bir dönüş yapabilirim :'D benim demonlarım yok kanka hop diyemiyorum gelin 3 kuruş ateşleyin diyemiyorum onlar zengin ya (!) Ek olarak adsenseden gelecek para da bok gibi olacak. Türkiye için cpm (tık) oranları berbat. Şu yönden bir ümidim var bazı siteler şans eseri özgün oldukları için mi bilmiyorum yüksek para alıyor. Ha belki google amca o yönden sevindirir hop ben inceden bir dönüş yapabilrim. Şuan çok çıkarcı ve pezevenk göründüğümün farkındayım ama insan hayatı kısa be. Belki adsense olmasına rağmen siteyi siktir edebilirim. Hiç belli olmaz kısacası. Sana bol bol sevgi ve saygılar yolluyorum. Araştırma ve sorgulaman nereye varacak olursa olsun destekçinim.

      Sil
    2. Son yorumun bu herhalde. İletişim adreslerin? DC RC TS WP DISQUS IG TW FB TWITCH fark etmez

      Sil
    3. Spiritüel Satanizm saçmalığı yazımda bulunan yorumuna cevap verdim.

      Sil
  2. İnsanlığı mı anlatıcan bulunduğumuz ahırı mı

    YanıtlaSil
  3. yeni buldum bu sayfayı düşüncelerini mantıklı buldum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Araştıran ve sorgulayan bir insan olman mükemmel. Kesinlikle ben dahil kimseyi körü körüne takip etme. Mantıklı bulmadığın yerler olabilir ve bu normaldir.

      Sil
  4. Merhaba, engin bilgilerinize danışmak istediğim bir konu var acaba size ulaşabileceğim bir platform var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esenlikler dilerim. Çok teşekkür ederim. Bilmediğim çok fazla şey var. Elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum. Dünya üzerinde kimse "Ben biliyorum." diyemez, dememeli. Sorgulama ve araştırma olayına giren insan zaman geçtikçe ne denli bilmediği şey olduğunu fark ediyor. İnsan ömrü hiç yeterli değil. Twitter, İnstagram kullanıyorum fakat aktif değilim. Mesajınızı görmem. Şifreyi bile hatırlamıyorum. Buradan yazarsanız daha kesin ve sağlıklı bir şekilde dönüş yapabilirim. @LSatanizm666 Twitter hesabım, laveyansatanizm666turkiye İnstagram hesabım.

      Sil
  5. Esenlikler,
    Her ne kadar fikirlerinize katılmasam da insanları sorgulamaya davet etmeniz çok güzel birşey. Blogunuza sorgulayan az kişinin gelmesi, sorgulamayan çok ve boş kişilerin gelmesinden iyidir. Başarılar dilerim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Malum kişiler gibi sansür ve faşizm bağımlısı değiliz. Ailevi küfür olmadığı sürece hakaret de edebilirsiniz eleştiri de yapabilirsiniz. Satanizm özgürlüktür. Yorumları direk yayınlıyoruz.