JOSUN ANLATTIĞI UZAYLI VS ESKİ İNSANLARIN MAĞARA ÇİZİMLERİ

Joy of satan uzaylıların nerdeyse aynı şekilde insanlara benzediğini söylese de eski insanların çizimleri bunu göstermiyor. En insana benzeyen uzaylı çizimi bile insandan bazı özellikleriyle belirgin şekilde ayrılıyor, büyük göz gibi.

Joy of satan demonlarla cinsel ilişki ve sevgili bulma konularını anlatırken hiç bu çizimlerden bahsetmez. İnsan sarışın çok güzel bir kız resmi veya sarışın insan çok yakışıklı erkek gösterir. Hatta direk resim atayım: 
Kuranda koskoca tanrının huri ve seks vaat etmesiyle joy of satanın kendilerinden olursanız cinsel ilişki ve sevgili vaat etmesinin hiç farkı yoktur. İşi öyle büyütüyorlarki anlatamam. Fiziksel görünüşün önemli olmadığı, tanrıların bunu takmayacağı. Boy kilo sorun değil demeleri. Tek eşli veya çok eşli seçimi yapacağınızı. Sevgili/eş demonunuzun sizi kıskanacağı hatta ona yanlış yaparsanız (aldatma, başka kızla samimiyet kurma gibi) SONUÇLARININ ÇOK KÖTÜ OLACAĞINI söylüyorlar. Bildiğin ağızlarından bu kelime çıkıyor. Fantastik kitap gibi, öyle absürt ve saçmaki.

Yorumlar