YAHUDİLER HERYERİ ELE GEÇİRMİŞ DURUMDAYKEN NEYİN SAVAŞINDAN BAHSEDİYORSUN JOS?

Naziler bu gerçeği inkar etsede piyasa Yahudilerin elinde. Aldığımız bez, kullandığımız arama motoru yani Google bile Yahudilerin. Bir alışverişe çıktığınız zaman ''Yahudilerin ürününü almıycam la boykot ediyorum'' tarzında tuhaf bir tavır takınırsanız sonucu çok komik olur. Eliniz boş eve dönersiniz artık. Gerek yok böyle şeylere. Kabullenelim Yahudiler napıp ettiyse dünyanın kralı oldu. Senin açtığın Yahudi düşmanı site bile aslında Yahudiler sayesinde açılıyor. O sevmediğin ve küfürler ettiğin Yahudiler sayesinde sana ziyaretçi geliyor. Adamlar seni iplemiyor be kanka. Şöyle düşünün dışarıda geziyorsunuz bir karınca konuşmaya başladı. Nasıl konuşur demeyin buna inanan milyonlar var. :)
(Süleyman askerleriyle) karınca vadisine geldikleri zaman bir karınca: ´Ey karıncalar! Yuvalarınıza girin ki, Süleyman ve orduları farkında olmayarak sizi ezmesinler´ dedi."(Neml, 27/18).
Karınca size diklenip laf attı. Sizden güçlü olduğunu çok yakında sizi yerle bir darmaduman edeceğini söylüyor. Bu karıncaya zarar verir miydiniz? Yoksa yanından uzaklaşarak gülüp geçer miydiniz? Joy of satan vs Yahudi kapışması bundan ibaret. ''Sitemize saldırılar alıyoooooz biri yardım etsin eyvahh'' tripleri tamamen palavra. İsteseler zaten sitenizi direk kapatır yok ederler. Adamlar bırakın size saldırmayı ve zarar vermeyi sizden haberdar bile değillerdir. Siz evde şizofrence rtr+jos müridi makale yazıları+güç meditasyonu yaparken onlar şirket batırıp şirket açıyor, markaları deli gibi satılıyor para içinde yüzüyorlar.

Gelin beraber neyler Yahudilerinmiş? Söylendiği kadar güçlü ve istese tek dokunuşta hepimizi yıkabilecek güce sahipler mi? Görelim.


İlk girdiğim sayfada anında çıkan fiyatlar.
Donlar bile ateş pahası.
Daha devam edeyim mi? Ben görselleri eklerken yoruluyorum adamlar hepsine sahip. Aslında çok komik bir durum isterseniz Türkiye'de isterseniz Amerika'da yaşayan bir jos müridiyseniz alışveriş yapmanız imkansız. Aynı şey diğer ülkeler için de geçerli. Amerika'da kabartma tozlarının, karbonatların, kahvelerin, unun, balların, meyvelerin, tuzların, şekerlerin, sebzelerin,  HEPSİ YAHUDİLERE AİT. Taptığınız ve ilah gördüğünüz çakma rahibeler, rahipler Yahudi ürünü kullanıyor ve kullanmak zorunda. Eğer kullanmak istemezlerse ölürler aynı şey sizin için de geçerli. Adamlar her halta hakim derken gayette ciddiyim ve %666 arkasında dururum bunun. Ben bu yazı için araştırma yaptığıma biraz üzüldüm çünkü aklıma gelen herhangi bir markayı yazsam zaten yetermiş. O kadar çok her şeye sahipler yani anladın sen. :)

Yorumlar

  1. Biz bunları biliyoruz, sen kendi haline bak. Biz bunlardan çok daha fazlasını biliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. satanizmi rezalet şekilde anlatan ve demonlarla iletişim kurmayan hatta kuramayan, -18 yaş altı tumblr zihniyetli ergenlerden oluşan aptal topluluk. satanizm gibi yüce bir düşünceyi bu akılsızlardan öğrenmeyin. okültizmin o'su bile yok bunlarda

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Malum kişiler gibi sansür ve faşizm bağımlısı değiliz. Ailevi küfür olmadığı sürece hakaret de edebilirsiniz eleştiri de yapabilirsiniz. Satanizm özgürlüktür. Yorumları direk yayınlıyoruz.