HRİSTİYANLIK ELEŞTRİSİ VE HRİSTİYANLIĞIN ÇELİŞKİLERİ

Bir Satanist sitesi olarak direk kendi ekollerimizden insanları eleştirdik diğer yazılarımızda, çünkü bunların da dinlerden farkı yoktu şimdi ise Hristiyanlık eleştirisi yapıp Hristiyanlığın çelişkileri ve onun saçmalıklarını ortaya dökeceğim.
Satanizm
Öncelikle eğer siz de Hristiyanlığı öğrenmek, nedir ne değildir? Bakmak istiyorsanız: Ücretsiz olarak incil alabilirsiniz. Bunu dağıtan çok site var. Hatta kargo parasını bile kendileri ödüyorlar. Bakın bu benim İncil (Fotoğraf kendime aittir)
Hristiyanlık eleştrisi, hristiyanlık çelişkileri
Diğer siteler gibi misyonerlik yapmıyorum yanlış anlaşılmasın, sadece araştırmanızı ve sorgulamanızı istiyorum. Eğer az önce anlattığım yol içinize sinmediyse İnternet üzerinden İncil okuyabilir veya benim yazımı okuyarak Hristiyanlığın çelişkilerini görebilirsiniz. Bu yazımda şöyle bir yol izleyeceğim önce size 2 ayet - neden saçma bulduğumu sonra Hristiyanlığın mantıksızlıklarını anlatacağım. Artık yazıya başlayalım.

Matta 10. Bölüm 34. Ve 35. Ayet: “Yeryüzüne barış getirmeye geldiğimi sanmayın! Barış değil, kılıç getirmeye geldim. Çünkü ben babayla oğulun, anneyle kızın, gelinle kaynananın arasına ayrılık sokmaya geldim."
Sözde barış dini ama şu ayete bakın. Bağlamından kopardığımda yok. İsteyen öncesini sonrasını okusun. Bildiğin ayet ışid kafasında. Yani Hristiyanlığa bu kadar olumlu bakmayın. Dinsiz birinin Hristiyanlığa İslamdan iyi demesi saçmadır.

Luka 19. Bölüm 27. Ayet:
''Beni kral olarak istemeyen o düşmanlarıma gelince, onları buraya getirin ve gözümün önünde kılıçtan geçirin!"
Hani düşmanımızı sevecektik? Bize bir tokat atana öbür yanağımızı dönmüyecek miydik? Sırf sana inanmıyor diye bir kişinin öldürülmesi adaletli midir?

Ve meşhur sana bir tokat atana sen öbür yanağını çevir olayı var. Sana tokat atana öbür yanağını çevir mi? Bu nasıl bir delilik? Bu olayı gerçek hayatımıza uygularsak düşmanlarımız bize daha fazla saldırır, bizi kolay lokma görür. Birisi size incitici bir laf attığında umursamayıp önünüze bakıp içinizden "İsa mesihe havale ediyorum, Tanrı onlara doğru yolu göstersin." derseniz üzgünüm ama o kişi size bunu yapmaya devam eder. Hatta bundan güç alır, psikolojik şiddeti fiziksele bile döndürebilir. Zorbalığa veya mobbinge maruz kalmak kimse istemez değil mi? Hristiyanlık sana kal diyor işte. Bu hakarete veya fiziksel şiddete uğrama insanın kişiliğini yok eder, depresyona sokar, özgüven eksikliği yaşatır, sosyal fobik bir insan yapabilir, mizantropi (insan düşmanı) düşünceleri oluşabilir... Kısacası Şeytanın kitabında yazan şunu yapmakta %666 mantık var: "Düşmanlarınızdan tüm kalbinizle nefret edin ve eğer bir insan yanağınıza vurursa, siz onun diğer yanağına daha kuvvetli vurun!; Tüm gücünüzle vurun çünkü kendini koruma en temel kuraldır."

"Öbür yanağını çeviren korkak bir köpektir."

"Yumruğa yumruk, küçümsemeye küçümseme, ölüme ölüm verin - ayrıca cömertçe faiz de ekleyin! Göze göz, dişe diş, her zaman dört misli, yüz misli! Düşmanınıza korku salın ve o kendi yoluna gittiğinde, üzerinde düşüneceği çok daha fazla bilgeliğe sahip olacaktır. Bu yüzden toplumun bütün kesimlerinde kendinizi saygıdeğer yapmalısınız ve ruhunuz -ölümsüz ruhunuz- soyut bir cennette değil, saygısını kazandığınız beyinlerde ve güçlerde yaşayacaktır."

Yorumlar